Van bijzondereherinneringssieraden naar Diegoart

Eind vorig jaar heb ik een nieuwe website laten bouwen. De oude werkte niet meer zo goed en de website was ook wat verouderd. Tijd om stappen te ondernemen. Ook de naam was erg lang en het was voor mensen lastig mij te vinden. Mijn bedrijfsnaam was al Diegoart en ik bedacht mij: waarom niet onder deze naam verder. Deze naam had ik gekozen naar de naam van mijn zoon Nyo Diego die

ik als een cadeautje nog op mijn 39e mocht krijgen en waar ik natuurlijk enorm trots op ben.

Dus vanaf januari heet mijn website geen www.bijzondereherinneringssieraden.nl meer maar www.diegoart.nl. Achter de schermen is er enorm hard gewerkt om er een hele mooie site van te maken. Naast sieraden ben ik ook urnen gaan maken van keramiek. Aangezien ik autodidact ben gaat mij dit ook goed af. Het is mooi om voor zoveel mogelijk mensen wat te kunnen maken. Je kunt tegenwoordig overal urnen en as-sieraden kopen maar het meeste vind ik niet mooi. De urnen zijn vaak lelijke potten en van de sieraden zeg ik altijd dat je ze op iedere hoek van de straat kan kopen. Op veel sites kom je vaak dezelfde sieraden tegen. Ik vind dat het anders kan. Daarom heb ik een aantal kunstenaars benaderd die hele mooie objecten maken. Ik heb ze gevraagd of ze een samenwerking met mij zagen zitten. Omdat veel kunstenaars graag met hun handen bezig zijn en niet achter een computer willen zitten kan ik ook hun producten op mijn site zetten. Hierdoor staan er nu unieke en prachtige sieraden en urnen op mijn website, van mij of van een select groepje mensen om me heen. Graag wil ik dat moois met jullie delen.

Kijk er eens naar en laat me weten wat je ervan vindt. Laat je hier een berichtje achter of op Facebook, Insta of Whatsapp ?