Mini urn

Een mini urn is een prachtig sieraad om een beetje as van een dierbare in te bewaren. Ik adviseer iedereen die de as van een geliefde laat uitstrooien om altijd een beetje te bewaren. Later komt namelijk heel vaak het verlangen om toch een concreet aandenken te hebben van de overledene. De urn is zo ontworpen, dat u er een beetje as in kunt doen. Het ontwerp staat fraai in het interieur.

Doordat de askamer van de urn niet zichtbaar is, valt het niet op dat het om een mini urn gaat. Hierdoor kunt u het op elke plek in huis zetten, zoals u wenst. Wij leveren mini urnen in vele vormen en materialen. Zo vindt u er altijd een die bij u en uw interieur past.

De mini urn gepersonaliseerd

U kunt bij ons kiezen voor bijvoorbeeld een mini urn in de vorm van een hart of een bol met een vlinder. Uiteraard kunt u de mini urn ook persoonlijker maken. Ik beschilder of grafeer deze graag voor u met een naam, een hart of een ander symbool. Ziet u er tegenop om de as zelf in de urn te doen? Dan help ik u graag. Als u de as naar mij opstuurt, kan ik de mini urn voor u vullen.

Urn voor huisdieren

Hoe mooi is het als u uw huisdier na het verlies nog een mooie plek in het huis kunt geven? Daarom kunt u ook een mini urn voor de as van een overleden huisdier bij mij kopen. Ik kan de urn graveren met een pootje van een hond, kat of ander huisdier. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Mini urn van kwaliteit

Een urn moet een mooie herinnering zijn, daarom kunt u bij mij rekenen op hoogwaardige kwaliteit, ongeacht de verschillende materialen. Ook klein heeft bij mij altijd kwaliteit. Ik besteed bij het maken van de mini urn net zoveel aandacht als dat ik het aan andere producten geef. Het gaat altijd om de nagedachte van een dierbare. Die verdient altijd respect in de kwaliteit van het werk en het materiaal.

Bestel een mini urn

Ik bied volledige garantie en service op de kleine urn die u bij mij koopt. Uiteraard is de urn mooi ingepakt bij aflevering. Neem direct contact met mij op om een mini urn te bestellen.