Dierenurn

Met een gepersonaliseerde dieren urn is uw geliefde huisdier na overlijden toch nog een beetje bij u. Dat voelt fijn en het verzacht de pijn. We hebben een mooie serie dieren urnen in onze collectie. Een dieren urn kunnen we, eventueel samen met u, aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een dieren urn met de naam en een foto. Of nog persoonlijker: een urn met de pootafdruk van uw grote vriend(in).

Bijzondere en speciale dieren urnen

Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en de noodzakelijke grootte als u de as in een dieren urn wilt bewaren. Neem gerust contact met me op door middel van het contactformulier of bel me even als u vragen heeft: 06 81 80 92 16

Het verlies van uw steun en toeverlaat

Onze huisdieren horen er vaak gewoon bij. Dit geldt zeker voor honden en katten. Uw hond of kat is gewoon onderdeel van uw gezin, vaak wel tientallen jaren. Een huisdier is er altijd voor u, bij hoogte- én dieptepunten. Huisdieren voelen heel goed aan hoe het met u gaat. Op momenten dat het niet zo goed met u gaat, is de hond of kat uw steun en toeverlaat.

Houd uw hond nog even bij u

Als een huisdier uit uw leven wegvalt, laat hij of zij echt een groot gat achter. Het verdriet komt soms harder op u af dan dat u het zelf wilde laten geloven. Fijn dat er dan toch een mogelijkheid is in de vorm van een dieren urn om uw dier na een crematie om u heen te houden. Kies een mooie plek uit in uw huis om de urn neer te zetten, eventueel met een mooie foto ernaast.

Selecteer uw gewenste dieren urn

Bent u op zoek naar een tastbare herinnering ter nagedachtenis aan uw trouwe viervoeter? Een dieren urn is een subtiel aandenken dat voor altijd bij u blijft. Zo kunt u het verlies van uw geliefde dier een fijne plek geven. Wilt u een speciale dieren urn laten maken voor uw huisdier? Neem dan gerust contact met me op. U kunt het contactformulier invullen, dan reageer ik binnen drie werkdagen op uw bericht. Of bel me even als u vragen heeft: 06 81 80 92 16.

Bij Diegoart heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan bijzondere en speciale urnen. Deze zijn allemaal handgemaakt.